.

Herečky

Natalia Oreiro



Natalia Marisa Oreiro Iglesias Poggio Bourié de Mollo (* 19. mája 1977, Montevideo, Uruguay) je populárna uruguayská herečka a zpěváčka.




                                                                              

Natalia Oreiro - fotogaleria

     

  Telenovely:

    Inconquistable corazón (Canal 9, 1994-1995) ... Victoria
    Dulce Ana (Canal 9, 1995) ... Verónica Iturbe-Montalbán
    90-60-90 modelos (Canal 9, 1996-1997) ... Lucía Peralta
    Ricos y famosos (Canal 9, 1997-1998) ... Valeria García Méndez de Salerno
    Muñeca brava (Telefe, 1998-1999) ... Milagros 'Mili' Esposito-Di Carlo de Miranda (Cholito/Carlitos)/young Rosario
    Kachorra (Telefe, 2002) ... Antonia Guerrero (Kachorra) alias Rosario Achával/Piojo
    El deseo (Telefe, 2004) ... Carmen
    Botines (Canal 13), 2005 ... Renée - one episode called "Bailarina en rosa y verde"
    Sos mi vida (Canal 13, 2006)... Esperanza Muñoz - La Monita(Vitaya Television - Belgium 2007)
    Patito Feo (Canal 13), 2007 ... Patricia González -cameo appearance

Filmografia

    Un Argentino en New York (1998) ... Verónica 'Vero' De Ricci
    Cleopatra (2003) ... Sandra
    La guerra de los gimnasios (2004) ... actress
    Las vidas posibles (2005) ... Marcia
    La Peli (2006) - (2007) ... journalist Lola
    Rehén de ilusiones (2008)

Diskografia

    Natalia Oreiro (1998)
    Tu veneno (2000)
    Turmalina (2002)
Žádné komentáře